25. feb 2021

Online møde med fremtidsforsker Jesper Bo Jensen

Online kl. 09.00-10.15

Samfund og erhvervsliv efter corona

Corona-pandemien har omskabt erhvervsliv og samfund. Logistikkæder, der rækker over hele kloden, er sårbare. Vi har mere kontrol over automatiseret produktion og sourcing tættere på vores produktionssteder.
Detailhandlens fysiske butikker er ikke længere første valg ved shopping - nettet er ligestillet og har mange steder vundet over butikkerne. Butikker skal fremover have et andet formål end blot at være en salgsmaskine.
Vi vil arbejde langt mere på afstand i fremtiden. Det er kommet for at blive. Udflytningen af børnefamilierne fra de store byer vil fortsætte, og vi ser en begyndende afkobling mellem bosætning og arbejde - det er både distancearbejdet og frygten for at blive lukket inde i byens tæthed, der spiller ind. Naturen er det helt store hit. Alle vil ud og være aktive i skove, på strande, over marker og egne og hvor det kan lade sig gøre udendørs.

Mødet indledes med en kort intro af formand Mette Haase Lindhart, der blandt andet vil fortælle om tre nye projekter, Erhverv Grenaa har igangsat i samarbejde med Norddjurs Kommune.

NB: Både gæster og medlemmer skal tilmelde sig for at modtage link til deltagelse

TILMELDING senest 24. februar 2021 kl. 12.00

NB: Flere medlemsvirksomheder har meldt tilbage, at de har haft stor glæde af at deltage i vores webinarer flere kolleger sammen på en fælles storskærm.

Det kræver alene tilmelding af en af personerne. 

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem