18. jan 2017

Medlemsmøde – Henrik Dahl

Al forretning handler om tillid

Hurtigsnakker og tidligere TV-vært Henrik Dahl blæste medlemmer af Erhverv Grenaa godt og grundigt igennem med ordstrøm og positiv energi om sine erfaringer med erhvervsnetværk.

De omkring halvthundrede fremmødte medlemmer af foreningen Erhverv Grenaa blev på det sidste medlemsmøde torsdag morgen udsat for en sand ordstrøm fra en erfaren netværker, og var der enkelte B mennesker blandt tilhørerne, fik de ikke en fair chance for en blid start på dagen.

”Al forretning handler om tillid, og derfor er det helt afgørende at være god til at netværke,” slog han fast. ”Man handler i høj grad med den enkelte person, og ikke så meget med virksomheden.”

Deltagerne fik også lejlighed til selv at afprøve nogle af Henrik Dahls værktøjer til i praksis at udbygge deres personlige netværk.

Imponerende start

Henrik Dahl, der i dag lever af at holde foredrag samt etablere og drive professionelle erhvervsnetværk, udtrykte også stor respekt for dannelsen af Erhverv Grenaa. ”Det er meget imponerende, at I har været i stand til at samle så mange erhvervsfolk på så kort tid. Ved at stå sammen i et etableret netværk, bliver I hurtigt en væsentlig lokal spiller, der vil blive lyttet til,” spåede han.

Projektleder Carsten Wolff Hansen præsenterede også på mødet det planlagte biogasanlæg i Grenaa, der nu har fået Norddjurs Kommunes endelige godkendelse af lokalplan, varmeplan, miljøredegørelse og miljøgodkendelse.

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem