22. mar 2018

Medlemsmøde – Anne Villemoes

Du kan ikke tænke, når du er sikker på, du har ret

Der bliver både stof til eftertanke og mulighed for at røre lattermusklerne, når Erhverv Grenaa, torsdag den 22. på sit medlemsmøde, giver ordet til PR-specialist Anne Villemoes.

“De fleste af os omgiver os med mennesker, der ligner os selv. Det giver udfordringer, når vi skal kommunikere på arbejdspladsen,” forklarer hun om det vigtige omdrejningspunkt for indlægget. “Uanset om det er organisationsændringer, strategiarbejde eller personaleledelse, forstår vi så, hvem vi taler med? Og hvad der sker, når vi ikke gør?” Konsekvensen er ifølge Anne Villemoes, at vi ofte strander og ender med at kommunikere forgæves eller skabe mere forvirring.

Rutineret foredragsholder

Som tidligere spindoktor for daværende fødevareminister Ritt Bjerregaard og ti år som koncernkommunikationsdirektør i Danish Crown, har journalist Anne Villemoes arbejdet med kommunikation og forandring fra alle sider af bordet. “Jeg vil tage tilhørerne med på en rejse gennem Danmark og de forskelligheder, de møder. Fra øst til vest, og på tværs af både mødebord og middagsbord.”

Formand for Erhverv Grenaa advokat Ole Husum er glad for, at det er lykkedes at få Anne Villemoes til Grenaa. “Hun er kendt for med konkrete og underholdende eksempler, at åbne tilhørernes øjne og se nogle sammenhænge, de kan bruge i deres daglige virke.” Der er gratis adgang, da det er muligt at deltage som gæst mod forhåndstilmelding.

Billedtekst:
Vi skal i dialog med nogle, der er anderledes end os selv.

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem