25. jan 2018

Medlemsmøde – Danmark på vippen – Kim Ruberg

Lige vilkår i hele Danmark

Erhvervsforening sætter fokus på de stadig større geografiske uligheder i Danmark, og hvad det betyder for det lokale erhvervsliv.

Erhverv Grenaa får på sit næste medlemsmøde besøg af næstformand i den partipolitisk neutrale landsforening Danmark på Vippen Kim Ruberg. Han vil fortælle om landsforeningens arbejde for at danne et Danmark i balance, og derved støtte de erhverv, der skaber de værdier, vi lever af.
“Flere og flere er i de senere år flyttet til de større byer centreret omkring Hovedstadsområdet og Østjylland. Samtidig er Det Lokale Danmark blevet tømt for en lang række offentlige funktioner,” fortæller næstformanden. “Det er ikke en naturlig udvikling, men et resultat af politiske beslutninger. Derfor er vores vision også klar. Uanset hvor i landet man bor, skal danskere have samme muligheder for at bosætte sig, finde jobs, udvikle virksomheder og have samme offentlige tilbud, adgang til effektive infrastrukturforbindelser og ensartede finansieringsbetingelser.

Baseret på fakta

Kim Ruberg, der også er seniorpartner, kommunikationsrådgiver og adm. direktør i Jøp, Ove & Myrthu, vil i sit oplæg komme ind på ti konkrete indsatsområder, som kan være med til at skabe et rigere Danmark. “Vi ønsker en debat om landets fremtid baseret på fakta. Derfor er vores fornemste opgave at analysere, dokumentere og formidle viden om, hvordan vi skaber balance i Danmark‚ til gavn for hele landet.”
Oplægget kan opleves torsdag den 25. januar mellem 8 og 9.30 i Kultur Pavillonen, og gæster med erhvervsinteresse er altid velkomne mod forhåndstilmelding hos Erhverv Grenaa.


NOTER
I forbindelse med mødet vil den nye formand for Erhvervs- og arbejdsmarkedsudvalget i Norddjurs Kommune Else Søjmark (A) også kort præsentere sig selv.

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem