29. nov 2018

Medlemsmøde – Få nye kunder (næsten) uden at røre en finger

Hvad er inbound marketing?

Kundernes adfærd har ændret sig markant gennem de seneste år. Fra at være en umoden og nogle gange uvidende køber, er kunden blevet til en både moden og oplyst køber, der ved enormt meget om den løsning, han/hun er på jagt efter. Det resulterer i en ny måde kunderne træffer beslutninger på og det kræver en ny måde at tilgå kunderne på. Inbound salg- og marketing er de seneste år blevet den mest værdiskabende metode til at konvertere nye leads til kunder OG kunder til loyale ambassadører.

Heat of Sales Enablement & CRM Jesper Toft og Head of Sales Carl-Emil Poulsen fra Avidly kommer og fortæller om hvordan den vigtigste funktion i en organisation – nemlig salg, bliver nødt til at tilpasse sig denne nye verden. Det kræver både færdigheder, it-systemer og analyse for at komme frem til en dybdegående viden om kundernes adfærd.

Avidly er et af verdens mest erfarne konsulenthuse og de arbejder kun med inbound salg/marketing samt den hurtigst voksende platform HubSpot hvor de hjælper en lang række vækstvirksomheder og hjælper blandt andet internationale virksomheder som VELUX, ISS og Airbus.


 
Dagsorden:


1. Nyt fra Erhverv Grenaa


2. Nyt fra medlemmer


3. Inbound marketing (Jesper Toft og Carl-Emil Poulsen, Avidly)


4. NetværkVi vil gøre hvad vi kan for, at du forlader hvert eneste møde med ny viden, nye kontakter og ny inspiration!
 


Der bliver serveret en let morgenmadsbuffet og kaffe.

Møde og forplejning er gratis for alle.
 


Tilmelding og eventuelle spørgsmål til Dennis Friis Thaagaard (dt@erhvervgrenaa.dk) senest den 27. november kl 12:00 pga. bordopstilling og køkken.Du må gerne tage et par af dine kolleger med! 

Vi glæder os og håber at se dig og dine kolleger!

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem