31. aug 2017

Medlemsmøde

Er rekruttering en udfordring?

Foreningen Erhverv Grenaa sætter på deres kommende medlemsmøde fokus på at finde og tiltrække medarbejdere.

“Vi har bedt fem lokale chefer om at komme med deres praktiske bud på, hvordan de tiltrækker og ansætter deres medarbejdere,” fortæller formand advokat Ole Husum, Zacher Advokater.

Økonomidirektør Kirsten Hvid Schmidt, Grenaa Havn, giver i egenskab af sit engagement i Regionalt Arbejdsmarkedsråd en introduktion, hvorefter direktør Ole Svit fortæller, hvad Viden Djurs i praksis gør for at tiltrække og danne talenter.

“Vi ved at en del af vores medlemmer har udfordringer med rekruttering, og derfor har vi også inviteret arbejdsmarkeds­direktør Michael Engelsbæk fra Norddjurs Kommune, der vil tale om Norddjurs Kommune og rekruttering,” fortsætter Ole Husum.

Det bliver også muligt at få indblik i, hvordan man kan dele en lærling, når fabrikschef Rune Engell-Hansen, Lallemand, fortæller om deres erfaringer på området. Indlæggene rundes af med et indlæg af direktør Kim Olesen, Davai, om fleksible bruttopuljer af ansatte.

Medlemsmødet, der finder sted i Pavillonen torsdag 31. august kl. 08.00, er også åbent for gæster. “Af hensyn til forplejningen, skal man lige tilmelde sig via erhvervgrenaa.dk,” slutter formanden.

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem