26. nov 2020

Online-møde – Oplev den kendte mentaltræner Rasmus Bagger

OBS online kl. 08.30 - 09.30

Jan Petersen
Investeringer i Norddjurs Kommune. Indlæg med borgmester Jan Petersen, der vil orientere om kommunens kommende store anlægsinvesteringer. Varighed: ca. 10 min.

Rasmus Bagger
Få et mentalt boost af den kendte mentaltræner Rasmus Bagger, der har slået sit navn fast over for virksomheder og er mentaltræner for sportsfolk på olympisk niveau:
»Jeg tror på og underviser i, at 80% af enhver præstation kommer fra psykologien og kun de sidste 20% kommer fra »teknikken«. De fleste erhvervsfolk og sportsfolk gør dog den store fejl, at de øver sig 100% på det tekniske med middelmådige eller dårlige resultater til følge! Jeg kan lære dig at blive Europamester i at mestre din virksomheds og egen psykologi og nå længere end nogensinde før.”  Læs mere om Rasmus her.
Varighed ca. 30 min.

Tilmeldingsfrist onsdag den 25/11 kl. 12.

NB Det er gratis for alle (også ikke-medlemmer) at deltage. Alle –  både medlemmer og gæster – skal tilmelde sig enkeltvis med navn og email. Ellers kan de ikke få tilsendt det link, som de skal logge ind med. Det er meget enkelt at deltage, og du behøver ikke have noget program installeret. Du vælger selv, om du vil være på med video, lyd eller blot være helt anonym.

Klik her og hent:

Præsentation fra Jan Petersen

Video af hele mødet

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem