03. mar 2022

Få hjælp til at lave bæredygtighedsstrategi

Kom i gang med bæredygtighed

Oplæg 3. marts 2022, kl. 15:00-17:00
Grenaa Havn A/S, Havnecentervej 1, 8500 Grenaa

Flere og flere virksomheder forlanger af deres underleverandører, at de kan levere og dokumentere bæredygtige ydelser og produkter. Få hjælp til at håndtere den virkelighed, uanset om du er den, der stiller – eller gerne vil stille – kravene på vegne af dine kunder, eller om du, som underleverandør, risikerer at blive fravalgt, fordi du ikke kan leve op til kravene.

Dette arrangement opfølges af mulighed for gratis 1-1 rådgivning den 15. marts 2022.

 SE BEGGE INDLÆG HER PÅ VIDEO

Boost din bæredygtige udvikling
Selvstændig og chefkonsulent på Erhvervsakademi Aarhus Marie Bergh Lødrup anviser konkrete metoder og værktøjer til, hvordan du kommer i gang med den bæredygtige omstilling. Skal det lykkes, skal det være nemt og tilgængeligt for dig at tilgå viden. Det kan gøres i en B2B-løsning, hvor den samlede viden giver overblik, så du kan skabe mere bæredygtige handlinger.
Læs mere om Marie her 

Se slides med oplæg af Marie Bergh Lødrup HER

Oversæt verdensmål og bæredygtighed til strategi
Oplæg af medlem af Børsens ekspertpanel og stifter af Craftsmanship Christian Terkelsen. Arbejdet med bæredygtighed er en strategisk øvelse og kræver inddragelse af hele organisationen. Men hvor skal du starte? Og hvordan får du koblet bæredygtighed til din virksomheds overordnede forretningsstrategi? Det giver Christian fra Craftsmanship sine perspektiver på og viser bl.a. hvordan Grenaa Havn har grebet arbejdet an. Christian kommer derudover med konkrete eksempler på, hvordan du i øjenhøjde får oversat verdensmål og bæredygtighed til noget, som medarbejderne kan forstå og tage ejerskab af. Og så får du indblik i, hvad der sker, når medarbejderne opdager, at de bliver inddraget i arbejdet med bæredygtighed før bestyrelsen.
Læs mere om Christian her

Se slides med oplæg af Christian Terkelsen HER

Vil du være med…

· til at booste væksten i Grenaa?
· i et proaktivt erhvervsnetværk?
· til at påvirke erhvervspolitikken?

Bliv medlem